מתאים כארוחת בוקר/ ערב/ ביניים או כנשנוש טבעי וטעים. טבעוני.
מרכיבים:
3 כוסות שיבולת שועל עבה
2 קוביות מנקאי מופשרות מעט וקצוצות
חופן שקדים קצוצים
3 כפות גרעיני דלעת
4 כפות פתיתי קוקוס
1/4 כוס סילאן
3 כפות סוכר קוקוס
הוראות הכנה:
מחממים תנור ל 170 מעלות.
מניחים את כל המרכיבים על נייר אפייה, מערבבים ומשטחים את התערובת בצורה אחידה
מכניסים לתנור לרבע שעה, מערבבים היטב ומחזירים לרבע שעה נוספת
מוציאים מהתנור ומשאירים עד שהתערובת מתקררת
מאחסנים בכלי אטום
Comments