מתאים כארוחת בוקר/ ערב/ ביניים או כנשנוש טבעי וטעים

טבעוני


מרכיבים:


  • 3 כוסות שיבולת שועל עבה

  • 2 קוביות מנקאי מופשרות מעט וקצוצות

  • חופן שקדים קצוצים

  • 3 כפות גרעיני דלעת

  • 4 כפות פתיתי קוקוס

  • 1/4 כוס סילאן

  • 3 כפות סוכר קוקוס




הוראות הכנה:

  • מחממים תנור ל 170 מעלות.

  • מניחים את כל המרכיבים על נייר אפייה, מערבבים ומשטחים את התערובת בצורה אחידה

  • מכניסים לתנור לרבע שעה, מערבבים היטב ומחזירים לרבע שעה נוספת

  • מוציאים מהתנור ומשאירים עד שהתערובת מתקררת

  • מאחסנים בכלי אטום





111 צפיות0תגובות

צרו עמנו קשר:

אוסישקין 24, רמת השרון

  • Sahut Facebook
  • Sahut Instagram

מענה טלפוני שירות לקוחות משלוחים: ימי א'-ה' 08:30 - 17:00, ימי ו' 08:30 - 13:00

המוצרים מיוצרים באישור משרד הבריאות

המפעל מייצר מיצים

תחת תקן איכות בינלאומי

2020 © סחוט  |  תנאי שימוש  |  מדיניות פרטיות

 

מרכז השייקים של סחוט בע''מ