top of page

מזונות ואבקות על

האבקות של סחוט ב- 50% הנחה
ההנחה ניתנת ברכשיה של 2 או יותר יחידות של אותו מוצר.

אוצרות הטבע בתוך השייק שלכם!

    תוספי תזונה, מזונות ואבקות על

    מזון שמכיל כמות גבוהה של רכיבי תזונה חשובים

    4 יתרונות חשובים של ייבוש בהקפאה

    ייבוש בהקפאה הוא תהליך המסיר נוזלים ממוצר גולמי וקפוא באמצעות מערכת ואקום.

     

    הפירות נחתכים ומועברים לייבוש בהקפאה, תהליך בו ניתן לשמור על צורתו המקורית של הפרי.

     

    לעומת שיטות ייבוש אחרות בהן משתמשים בטמפרטורות גבוהות, ייבוש בהקפאה נעשה כולו בטמפרטורה נמוכה השומרת על ערכיו התזונתיים של הפרי.

    ערכים תזונתיים זהים לשל פרי טרי

    בחיפושנו אחר תזונה ממקורות מזון אמיתיים ואיכותיים נוכל למצוא פתרון טוב ע"י צריכת מזונות מיובשים בהקפאה המהווים מרכיבים נקיים מחומרים סינתטיים, מלאכותיים או מעובדים.

    אבקות מיובשות בהקפאה מיוצרות מ 100% פירות אמיתיים, מה שמעניק להם את אותו הערך תזונתי.

    זהה לצבעו וטעמו של הפרי הטרי

    ייבוש בהקפאה שומר על הערך התזונתי טוב יותר משיטות ייבוש אחרות, ותומך ברצון הצרכנים לתזונה ממזונות מלאים. התהליך שומר גם על הצבע והצורה האמיתיים של חומר הגלם המקורי, מה שמרגיע את הצרכנים שהם ממש מקבלים פירות אמיתיים בתזונה שלהם. הטעם והארומה העזים של מרכיבים מיובשים בהקפאה דומים היטב גם לפרופיל של חומר הגלם.

    התאמה למגוון מאכלים

    אבקות מזון מיובשות בהקפאה מתאימות להעשרת ארוחת בוקר כמו דגנים חמים וקרים, חטיפי אנרגיה, שייקים, מאפים, קעריות סמודי ומשמשות גם כצבע מאכל טבעי לחלוטין.

    חיי מדף ממושכים

    פינוי מים בתהליך ייבוש ההקפאה מסיר פוטנציאל לגידול חיידקים וכך תורם לאורך חיי המדף שלו. שקית אבקת פרי מיובשת בהקפאה מכילה גם ערכים תזונתיים גבוהים וגם יכולה לשמש לזמן רב.

    bottom of page