מזונות ואבקות על
אוצרות הטבע בתוך השייק שלכם!
הידעת?
100 גרם אבקה שווה ערך לכ-1 ק"ג פרי טרי
אבקות אורגניות מיובשות בהקפאה לשמירה על הערך התזונתי המלא של הפרי

4 יתרונות חשובים של ייבוש בהקפאה
ייבוש בהקפאה הוא תהליך המסיר נוזלים ממוצר גולמי וקפוא באמצעות מערכת ואקום.
הפירות נחתכים ומועברים לייבוש בהקפאה, תהליך בו ניתן לשמור על צורתו המקורית של הפרי.
לעומת שיטות ייבוש אחרות בהן משתמשים בטמפרטורות גבוהות, ייבוש בהקפאה נעשה כולו בטמפרטורה נמוכה השומרת על ערכיו התזונתיים של הפרי.