מזונות ואבקות על

אוצרות הטבע בתוך השייק שלכם!

הידעת?

100 גרם אבקה שווה ערך לכ-1 ק"ג פרי טרי

אבקות אורגניות מיובשות בהקפאה לשמירה על הערך התזונתי המלא של הפרי

4 יתרונות חשובים של ייבוש בהקפאה

ייבוש בהקפאה הוא תהליך המסיר נוזלים ממוצר גולמי וקפוא באמצעות מערכת ואקום.

הפירות נחתכים ומועברים לייבוש בהקפאה, תהליך בו ניתן לשמור על צורתו המקורית של הפרי.

לעומת שיטות ייבוש אחרות בהן משתמשים בטמפרטורות גבוהות, ייבוש בהקפאה נעשה כולו בטמפרטורה נמוכה השומרת על ערכיו התזונתיים של הפרי.

ערכים תזונתיים זהים לשל פרי טרי

בחיפושנו אחר תזונה ממקורות מזון אמיתיים ואיכותיים נוכל למצוא פתרון טוב ע"י צריכת מזונות מיובשים בהקפאה המהווים מרכיבים נקיים מחומרים סינתטיים, מלאכותיים או מעובדים.

אבקות מיובשות בהקפאה מיוצרות מ 100% פירות אמיתיים, מה שמעניק להם את אותו הערך תזונתי.

זהה לצבעו וטעמו של הפרי הטרי

ייבוש בהקפאה שומר על הערך התזונתי טוב יותר משיטות ייבוש אחרות, ותומך ברצון הצרכנים לתזונה ממזונות מלאים. התהליך שומר גם על הצבע והצורה האמיתיים של חומר הגלם המקורי, מה שמרגיע את הצרכנים שהם ממש מקבלים פירות אמיתיים בתזונה שלהם. הטעם והארומה העזים של מרכיבים מיובשים בהקפאה דומים היטב גם לפרופיל של חומר הגלם.

התאמה למגוון מאכלים

אבקות מזון מיובשות בהקפאה מתאימות להעשרת ארוחת בוקר כמו דגנים חמים וקרים, חטיפי אנרגיה, שייקים, מאפים, קעריות סמודי ומשמשות גם כצבע מאכל טבעי לחלוטין.

חיי מדף ממושכים

פינוי מים בתהליך ייבוש ההקפאה מסיר פוטנציאל לגידול חיידקים וכך תורם לאורך חיי המדף שלו. שקית אבקת פרי מיובשת בהקפאה מכילה גם ערכים תזונתיים גבוהים וגם יכולה לשמש לזמן רב.

אבקות חלבון וקולגן

תוספי תזונה לספורט וליומיום

צרו עמנו קשר:

אוסישקין 24, רמת השרון

  • Sahut Facebook
  • Sahut Instagram

מענה טלפוני שירות לקוחות משלוחים: ימי א'-ה' 08:30 - 17:00, ימי ו' 08:30 - 13:00

המוצרים מיוצרים באישור משרד הבריאות

המפעל מייצר מיצים

תחת תקן איכות בינלאומי

2020 © סחוט  |  תנאי שימוש  |  מדיניות פרטיות

 

מרכז השייקים של סחוט בע''מ