מרכיבים לקערה:

  • 100 גרם (טבליה) של אסאי

  • 6 יחידות בננה מוקפאת

  • 4 יחידות תות מוקפא

  • כפית בוסט תות או בוסט דובדבן

  • 1/4 כוס חלב סויה או חלב אורז שקדים או חלב רגיל


אופן ההכנה:

הניחו את כל המרכיבים בבלנדר/נינג'ה/מעבד מזון והפעילו עד לקבלת מרקם אחיד

ייתכן שתצטרכו לעצור את המכשיר ולערבב מדי פעם, תלוי הסוג המכשיר


לקישוט:

זילוף ממרח קשיו

זילוף ממרח אגוזי אדמה

פולי קקאו אורגני נא

גוג'י ברי


4702 צפיות

צרו עמנו קשר:

אוסישקין 24, רמת השרון

  • Sahut Facebook
  • Sahut Instagram

מענה טלפוני שירות לקוחות משלוחים: ימי א'-ה' 08:30 - 17:00, ימי ו' 08:30 - 13:00

המוצרים מיוצרים באישור משרד הבריאות

המפעל מייצר מיצים

תחת תקן איכות בינלאומי

2020 © סחוט  |  תנאי שימוש  |  מדיניות פרטיות

 

מרכז השייקים של סחוט בע''מ