• naomi7015

חטיף באונטי מאצ'ה

חטיף טבעי וטעים


מרכיבים ל-10 קוביות:



הוראות הכנה:

  • הוסיפו את כל המרכיבים פרט לשוקולד למערבל מזון וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.

  • רפדו תבנית מרובעת בנייר אפייה, הניחו עליו את התערובת, פזרו באופן אחיד והכניסו למקרר ל-30 דקות.

  • הוציאו מהמקרר וחלצו את התערובת מן התבנית.

  • חתכו לקוביות והחזירו למקרר עד שהשוקולד יהיה מוכן.

  • המיסו את השוקולד במיקרו בפולסים קצרים עד להמסתו (להזהר שהשוקולד לא ישרף).

  • כסו את הקוביות בשוקולד והכניסו למקרר עד שהשוקולד יתייצב. ברגע שמתייצב הבאונטי מוכן לאכילה!


84 צפיות0תגובות

צרו עמנו קשר:

אוסישקין 24, רמת השרון

  • Sahut Facebook
  • Sahut Instagram

מענה טלפוני שירות לקוחות משלוחים: ימי א'-ה' 08:30 - 17:00, ימי ו' 08:30 - 13:00

המוצרים מיוצרים באישור משרד הבריאות

המפעל מייצר מיצים

תחת תקן איכות בינלאומי

2020 © סחוט  |  תנאי שימוש  |  מדיניות פרטיות

 

מרכז השייקים של סחוט בע''מ