חטיף טבעי וטעים


מרכיבים ל-10 קוביות:






הוראות הכנה:

  • הוסיפו את כל המרכיבים פרט לשוקולד למערבל מזון וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.

  • רפדו תבנית מרובעת בנייר אפייה, הניחו עליו את התערובת, פזרו באופן אחיד והכניסו למקרר ל-30 דקות.

  • הוציאו מהמקרר וחלצו את התערובת מן התבנית.

  • חתכו לקוביות והחזירו למקרר עד שהשוקולד יהיה מוכן.

  • המיסו את השוקולד במיקרו בפולסים קצרים עד להמסתו (להזהר שהשוקולד לא ישרף).

  • כסו את הקוביות בשוקולד והכניסו למקרר עד שהשוקולד יתייצב. ברגע שמתייצב הבאונטי מוכן לאכילה!


205 צפיות0 תגובות