שעועית ברוטב עגבניות וסלק

מתאים כתוספת לארוחה בריאה, טעימה ומזינה, מתאים לטבעוניים.



מרכיבים:

  • 1.5 כוסות שעועית לבנה

  • 1 כף אבקת סלק של סחוט

  • 2 כפות שמן זית

  • 3 שיני שום מעוכות

  • 1 בצל גדול קצוץ דק

  • 1 פחית (400 גר׳) עגבניות מקולפות

  • 1 כף רכז עגבניות

  • ½ כוס מים או ציר ירקות

  • ¼ כפית פפריקה מעושנת

  • 1 כפית פפריקה מתוקה

  • ½ כפית כורכום של סחוט

  • 1 כפית מלח

  • ½ כפית פלפל שחור



הוראות הכנה:

  • מחממים את שמן הזית ומבשלים את הבצלים והשום עד שהבצל נהיה שקוף.

  • מוסיפים את השעועית, העגבניות המקולפות, רכז העגבניות והמים או ציר הירקות ומבשלים ביחד.

  • מתבלים עם הפפריקה, הכורכום המלח והפלפל ומניחים להכל להתבשל יחד כרבע שעה.

  • מוסיפים את אבקת הסלק ומערבבים היטב.

  • מומלץ להגיש ליד אורז, בתאבון.




48 צפיות0תגובות

צרו עמנו קשר:

אוסישקין 24, רמת השרון

  • Sahut Facebook
  • Sahut Instagram

מענה טלפוני שירות לקוחות משלוחים: ימי א'-ה' 08:30 - 17:00, ימי ו' 08:30 - 13:00

המוצרים מיוצרים באישור משרד הבריאות

המפעל מייצר מיצים

תחת תקן איכות בינלאומי

2020 © סחוט  |  תנאי שימוש  |  מדיניות פרטיות

 

מרכז השייקים של סחוט בע''מ