top of page

קערית אסרולה של ירדן - מצטיינת בויטמין C

עודכן: 8 במרץ 2022

קעריות הן אופציה נהדרת כתחליף לארוחת בוקר או ביניים וגם תחליף מזין וטעים לגלידה או קינוח 🥣


אנחנו מכירים בעיקר את קערות האסאי ממקומות שונים, בטח מי שביקר במורו דה סאו פאולו שבברזיל.

היום כבר לא צריך כבר לנסוע כל כך רחוק בשביל החוויה הזאת. תאמינו או לא?! חומרי הגלם שלנו מגיעים היישר מהאמזונס כך שאתם מקבלים בדיוק את אותם הטעמים. אבל אל תפחדו להכין אותן בבית עם המרכיבים הכי איכותיים וטריים ואפשר לשלב בהם כמעט כל סוג של פרי. 🍇 🍈 🍉 🍊 🍌


שיתפנו אתכם במתכון של ירדן שאוהבת לשלב עוד פרי מהאמזונס בשם אסרולה. האסרולה היא אחד הפירות המכילים הכי הרבה ויטמין C בעולם!! 🌎

קערת אסרולה

מרכיבים:

אופן ההכנה:

  1. מניחים את כל הרכיבים בבלנדר

  2. מפעילים עד לקבלת תערובת חלקה כ- 45 שניות. ייתכן שתצטרכו לעצור מספר פעמים ולערבב או להוסיף נוזל כתלות בסוג הבלנדר שלכם.

  3. מוזגים לקערה בעזרת כף.

  4. מקשטים עם טופינגס: רצועות קוקוס מיובש, פקאן מסוכר, מקופלת, גרנולה וזילוף חמאת שקדים

ערכים תזונתיים:

  • סה"כ קלוריות: 300

  • שומנים: 11 גרם - מקור השומנים בקוקוס, פקאן סיני, חמאת שקדים והמקופלת. ניתן לשנות את הטופינגס לפי הטעם.

  • פחמימות: 44 גרם

  • סיבים תזונתיים: 5 גרם

  • חלבונים: 5 גרם

  • ויטמין סי: 850 מ"ג!!

  • ויטמין A:

  • 350 יחידות בנלאומיות

  • סידן: 23 מ"ג

  • אשלגן: 180 מ"ג







167 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page