top of page

עסקים ומסעדות

"סחוט" - חווית המיץ האולטימטיבית

ב"סחוט", אנו מביאים את המגוון העשיר ביותר של מיצים לצד איכות ללא פשרות. אצלנו, המיץ הוא לא רק משקה - הוא חוויה.

 

מיצים טריים ואיכותיים

  • טריות מקסימלית: המיצים שלנו נסחטים בסמוך לצריכה, כך שתוכלו להיות בטוחים בטריותם.

  • רכיבים איכותיים: אנו בוחרים את הפרי הטוב ביותר, הבריא והטעים, להכנת המיצים שלנו.

  • תהליך סחיטה מתקדם: המסחטות שלנו מבטיחות שמירה מירבית על הוויטמינים והמינרלים בכל סחיטה.

ציוד ומסחטות מתקדמות

  • טכנולוגיה מובילה: מכונות הסחיטה שלנו מבוססות על טכנולוגיה מתקדמת המבטיחה את הסחיטה האופטימלית ביותר לצד איכות ובטיחות.

  • אחריות ושירות: אנו מספקים שירות תיקונים ותחזוקה לכל המכונות, כדי להבטיח שהן פועלות בצורה הטובה ביותר.

תפוזים - האיכות בפרי

  • מקור הגידול: התפוזים שלנו מגיעים ישירות מהפרדס ונשמרים בתנאים אופטימליים.

  • בחירה מדויקת: אנו בוחרים את התפוזים שלנו בקפידה, לפי קריטריונים קפדניים של טעם, גודל ואיכות.

 

ב"סחוט", המקצוענות נמדדת לא רק באיכות המוצרים אלא גם בשירות ללקוח. אנו כאן לשרת אתכם, להיות לצידכם ולהבטיח שתקבלו את המיטב.

products.jpg

צרו איתנו קשר

מעוניין ב:

מיצים טבעיים: הדרך הקלה והטעימה לשמירה על הבריאות!

שתייה יומיומית של מיצים טבעיים, מספקת ערכים תזונתיים חשובים ומקור אנרגיה. גם בבית וגם בכל בית קפה ומסעדה, מיצי פירות טבעיים מהווים דרך מצוינת לשמירה על הבריאות, באפס מאמץ.  

אם בעבר המושג מיצים טבעיים הקיף בעיקר את כל מה שנסחט במסחטה הביתית מפירות הדר, כמו תפוזים ואשכוליות (וכשהחיים נתנו לימונים, עשינו לימונדה), היום המושג רחב בהרבה.

כמעט כל פרי שניתן לחשוב עליו (ואף ירקות כמו גזר, עגבניות וסלק) ויש בו מעט עסיס, אשר נסחט למיץ, פירות כגון: תפוח, אגס, אננס, מלון, שזיף, תות, גויאבה, פירות יער, ענבים, רימון, ואפילו הבננה היבשושית, יכולים להפוך למיץ. 

מאחר שכידוע הפירות עשירים בוויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון, גם ללא הסיבים התזונתיים המצויים בציפת הפרי, מיץ טבעי הוא משקה בריאות, שוודאי עדיף על פני משקאות ממותקים זמינים, נטולי פרי, עם חומרים משמרים.

על הבוקר או בכל שעה ביום, אין כמו כוס של מיץ פירות טבעי, מתקתק-חמצמץ וצונן, למשב של רעננות ואנרגיה. אם לא בפני עצמו, אפשר כמובן לשלב את המיץ בשייקים בריאותיים, ביחד עם פירות קפואים לשייק, פירות יבשים, אגוזים, גרעינים ועלים ירוקים. במקביל, מיצי פירות משתלבים מצוין במגוון גדול של מתכונים, בבישול ובאפייה.  

איך סוחטים פירות? 

סחיטה היא פעולה, שנועדה להפריד בין הנוזל לבין הציפה, החלק הבשרני, של פרי או ירק, באמצעי לחץ. מסחטות פרי באות בשלל צורות, בהתאם למאפייני הפרי הנסחט, החל מהמסחטה הביתית, שיכולה להיות ידנית או חשמלית וכלה במכשור ייעודי, המבצע את הפעולה בכמויות גדולות במפעל.

כיום ניתן למצוא גם סחטנים אלקטרוניים, המבצעים את סחיטת הפירות בדרכים שונות. יש סחטן "לועס", שטוחן ולש את הפרי להוצאת המיץ, "צנטריפוגלי" העושה שימוש בלהב מסתובב לטחינת הפירות וסחטן "רוטט". 

סוגי מיצים טבעיים

פירות ההדר הם כנראה מהפירות הראשונים שהפכו למיץ. מקור ההדרים בדרום מזרח אסיה. הראשון שבהם שהגיע לארץ ישראל היה האתרוג, כנראה מפרס הקדומה והשאר היסטוריה. ההדרים הפכו לגידול חקלאי מרכזי בישראל עד היום. 

ההדרים מאופיינים בעסיס רב, מה שהופך אותם מועמדים מצוינים לסחיטת מיץ. הם דלים בקלוריות ועדיין, שתיית מיץ טבעי, גורמת לתחושת שובע. 

מלך מיצי ההדר בישראל בפרט ובעולם בכלל, הוא מיץ התפוזים הבלתי מעורער. כתום ומאיר עיניים, משלב מתיקות וחמצמצות, מיץ התפוזים הוא חבר כבוד בכל ארוחת בוקר. הפופולריות שלו, כמו של מיצי ההדרים בכלל, נובעת מהטעם הנפלא לצד הקלות והאמצעים הפשוטים הנחוצים להפקתו ונמצאים בכל בית.  

גם מיץ האשכוליות, למרות מרירותו המסוימת, זוכה לאהדה רבה בישראל, ובשנים האחרונות נכנסו לתמונה גם האשכוליות האדומות, העשירות בנוגד החמצון ליקופן וטעמן מתקתק יותר משל הצהובות.  

מיץ שנסחט מלימון, הוא גם משקה טבעי אך הוא משמש גם כמתבל חשוב בסלטים, רטבים, בהכנת חמוצים, כתוספת לקוקטיילים, בשייקים טעימים ובמתכונים רבים בבישול ובאפייה. 

מיצי פירות הם לא רק עניין של טרנד או אופנה, אלא גם של גיאוגרפיה. אם המיצים האהובים בישראל הם בעיקר מיץ תפוזים, מיץ אשכוליות, מיץ תפוחים ומיץ ענבים, בארה"ב המיצים האהובים הם מיצי חמוציות, מיץ תפוזים, מיץ שזיפים ומיץ העגבניות, שממנו מכינים "בלאדי מרי". בנוסף, בארה"ב מקובל לשלב במיץ כמה זני פירות, תפוח עם דובדבנים שחורים, למשל.

מיצים טבעיים כטרנד בריאותי 

צריכת מיצי פירות טבעיים עלתה מאוד ברחבי העולם במהלך סוף המאה ה-20, בשל המודעות הגוברת לאורח חיים בריאותי וליתרונותיו של מזון טבעי, המגיע  מהצומח. 

 

מיצים טבעיים הם משקאות בריאות ומקור אנרגיה, בתנאי שהם אכן טבעיים, כוללים את הפרי עצמו בלבד וללא צבעי מאכל, חומרים משמרים ושאר כימיקלים. באנגליה, למשל, מותר על פי תקנות הממשלה לכנות "מיץ פרי", רק מיץ שהופק מפירות בלבד, ללא תוספים מלאכותיים.

חלק ממיצי הפירות המתועשים שניתן למצוא על המדפים, הם למרבה הצער דלים בערך תזונתי ועתירים בחומרים משמרים ובחומרי טעם וריח. כשקונים מיץ טבעי, אם כן, יש לבדוק בתווית ולוודא שהמיץ הטבעי אינו מכיל חומרים משמרים וצבעי מאכל.

למה כדאי לשתות מיצים טבעיים? 

פירות מכילים אומנם סוכר, אבל זהו סוכר טבעי, המעניק לגוף אנרגיה חיונית. אדם בריא, יש לדעת, אינו מוגבל בצריכת כמות הפירות או המיצים הטבעיים ביום, מה שלא ניתן לומר על צריכת ממתקים עוגות ומשקאות קלים, המכילים סוכר מעובד ופחמימות ריקות.

מיצים טבעיים אשר נסחטים מפירות שונים, הם ללא ספק דרך מהנה, ידידותית וזמינה, המתאימה לשילוב גם באורח חיים אינטנסיבי ועמוס, לצריכת כמות גבוהה של פירות ובמגוון רחב.  

בנוסף, מיצים טבעיים (וחשוב להבדיל בין מיץ מוכן לבין תרכיז או מחית, שיש להוסיף להם מים), מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים, חלבונים ואנזימים. הם קלים לעיכול ומספקים לגוף את הנוזלים החיוניים לתהליך חילוף החומרים, מאזנים את רמת החומציות ומיטיבים עם מערכת החיסון.

מיצים למסעדות 

דוכנים של מיצים טבעיים וברים המגישים מיצים טבעיים מפירות שונים, הפכו נפוצים מאוד בשנים אחרונות, בישראל בפרט ובעולם בכלל. בנוסף, אין בימינו מסעדה, בית מלון או בית קפה, שאינם כוללים בתפריט מיצים טבעיים. 

מיצי פירות הם חומר גלם בסיסי וחשוב בכל מטבח, להכנת מנות רבות, לשילוב במתכונים של עוגות, עוגיות ולפתנים ולהעשרת טעמם של רטבים, במתיקות וחמצמצות.

כיום כל מי שנמצא בתעשיית המזון, מבעלי מסעדות, אולמות אירועים, ברים ובתי קפה, חברות הסעדה וקייטרינג ועד לאחרון דוכני הסביח והפלאפל, נזקק לאספקה שוטפת של מיצים טבעיים מגוונים ואקזוטיים להגשה ללקוחות ולשימוש כחומר גלם במטבח.

אם אתם מחפשים מיצים טבעיים ברמה גבוהה ללקוחות שלכם, "סחוט" זה המותג עבורכם. השאירו פרטים בכתובת המייל המופיעה למעלה או התקשרו למספר הטלפון שלנו והמיצים הטבעיים שלנו כבר ימצאו את דרכם אליכם. עד אז לרוויה! 

bottom of page