הסוד בשייק בוקר הוא להפגיש את המאכלים שאנחנו אוהבים ולהפוך את המנה שלנו לאישית ומגוונת שתשאיר אותנו שבעים ומרוצים למשך שעות.
בשייק המיוחד הזה יש שילוב מנצח לאוהבי בננות, תמרים עם ניחוח שוקולדי והוא חגיגי במיוחד לאירוח והגשה בט"ו בשבט.
*טיפ לט"ו בשבט: היתרון הבולט בפירות היבשים הוא היותם מקור אנרגיה. כמובן שיש נקודה שאסור להתעלם ממנה והיא כמות הקלוריות הגבוהה בפירות יבשים לכן הרכבנו מתכון לשייק באיזון אופטימלי.
*לתוספת חלבון- מיזגו משקה סויה כבסיס שיוסיף כ-10 גרם חלבון לכוס שייק.
הידעתם?! אגוזי קשיו מהווים מקור לברזל, אבץ, מגנזיום, וסידן- אלו מינרלים סופר חשובים להמון תפקודים של גופנו.
מתכון לשייק בוקר חלומי
מרכיבים ל- 2 כוסות של 200 מ"ל
6 יחידות בננה קפואה
כף פולי קקאו גרוסים
5 פקאנים טבעיים
כפית סילאן ללא תוספת סוכר
כפית חמאת שקדים
300 מ"ל משקה שיבולת שועל
אופן ההכנה
מניחים את כל המרכיבים בבלנדר
מוסיפים את משקה שיבולת השועל או סויה (מגיעים עד 400 מ"ל בסימון על הבלנדר)
מבלנדרים עד לקבלת תערובת אחידה
לבריאות!
ושיהיה יום שמח מסחוט :)