קעריות הן אופציה נהדרת כתחליף לארוחת בוקר או ביניים וגם תחליף מזין וטעים לגלידה או קינוח 🥣
אנחנו מכירים בעיקר את קערות האסאי ממקומות שונים, בטח מי שביקר במורו דה סאו פאולו שבברזיל.
היום כבר לא צריך כבר לנסוע כל כך רחוק בשביל החוויה הזאת. תאמינו או לא?! חומרי הגלם שלנו מגיעים היישר מהאמזונס כך שאתם מקבלים בדיוק את אותם הטעמים. אבל אל תפחדו להכין אותן בבית עם המרכיבים הכי איכותיים וטריים ואפשר לשלב בהם כמעט כל סוג של פרי. 🍇 🍈 🍉 🍊 🍌
שיתפנו אתכם במתכון של ירדן שאוהבת לשלב עוד פרי מהאמזונס בשם אסרולה. האסרולה היא אחד הפירות המכילים הכי הרבה ויטמין C בעולם!! 🌎
מרכיבים:
חצי טבלית אסרולה קפואה (50 גרם)
רבע כוס אננס קפוא
חצי כוס מנגו קפוא
2 קוביות מלון קפוא
קוביית מנקאי
100 מ"ל מיץ תפוחים
אופן ההכנה:
מניחים את כל הרכיבים בבלנדר
מפעילים עד לקבלת תערובת חלקה כ- 45 שניות. ייתכן שתצטרכו לעצור מספר פעמים ולערבב או להוסיף נוזל כתלות בסוג הבלנדר שלכם.
מוזגים לקערה בעזרת כף.
מקשטים עם טופינגס: רצועות קוקוס מיובש, פקאן מסוכר, מקופלת, גרנולה וזילוף חמאת שקדים
ערכים תזונתיים:
סה"כ קלוריות: 300
שומנים: 11 גרם - מקור השומנים בקוקוס, פקאן סיני, חמאת שקדים והמקופלת. ניתן לשנות את הטופינגס לפי הטעם.
פחמימות: 44 גרם
סיבים תזונתיים: 5 גרם
חלבונים: 5 גרם
ויטמין סי: 850 מ"ג!!
ויטמין A:
350 יחידות בנלאומיות
סידן: 23 מ"ג
אשלגן: 180 מ"ג