top of page

פודינג צ'יה (טוב למערכת עיכול)

עודכן: 19 בינו׳ 2022

המתכון המטריף הזה יעזור לכם לשפר את תנועתיות המעיים והעיכול טעים.


  • מנות: 6

  • זמן הכנה: 2 דקות (+ 8 שעות השריה)

פודינג צ'יה

חומרים

  • 2.5 כוסות חלב / חלב סויה / חלב שקדים

  • 3 כפות זרעי צ'יה

  • 2 כפות סילאן/ מייפל

  • כף גוג'י ברי

  • 3 כוסות קוביות פירות קפואים לפי הטעם – אננס, מנגו, תות, בננה, אוכמניות

  • ניתן להוסיף קוקוס טחון, אגוזים קצוצים שוקולד מריר מגורד לפי הטעם


הכנה

  1. משרים בצנצנת גדולה ונקייה זרעי צ'יה למשך 8 שעות לפחות.

  2. בחצי שעה הראשונה מומלץ לשקשק את הצנצנת כל 5-10 דקות

  3. לאחר 8 שעות לפחות מערבבים את תערובת הצ'יה והחלב עם הסילאן/ מייפל

  4. מחלקים את התערובת ל-6 כוסות/ קעריות

  5. מניחים לקישוט את הפירות

  6. מפזרים את האגוזים/ שקדים/ קוקוס ומתענגים

ניתן לשמור את הצ'יה המושרית 2-3 ימים במקרר

סימון תזונתי למנה

  • קלוריות: 83.6

  • חלבונים: 2.9

  • פחמימות: 12.4

  • שומנים: 2.62

  • מתוכם שומן רווי: 0.14

3,872 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page